Yhteystiedot

Tommila Sameli

Puh. 050 405 4336

etuklapi@hotmail.com

 

POLTTOPUIDEN VALMISTUS

 

Valmistamme polttopuut asiakkaan toiveiden mukaisesti, luontoa unohtamatta. Ekologisella ja kestävällä metsien käytöllä säilytämme sen elinvoimaisuuden ja luonnollisen monimuotoisuuden. Tällä tavoin mahdollistamme toimintamme polttopuiden valmistajana myös tulevaisuudessa. Pelkkä raaka-aineen ekologinen tuottaminen ei riitä, vaan valmistus- ja jalostusmenetelmät pitää olla myös mahdollisimman ekologisia, näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle ekologisesti tuotetun, laadukkaan polttopuun.

valokuva412.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä Maaselänkoneen Green Speed 1X42 -mallinen klapikoneemme. Tämä halkoo puun 2 - 8 osaan, riippuen klapitettavan puun paksuudesta. Tällä saamme tehtyä portaattomasti 20 - 60 cm pitkiä klapeja, aivan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Klapien keskipituus marginaali on +/- 2cm, asetetusta pituudesta. Halkomisprosessin jälkeen polttopuut kulkeutuvat linjastoa pitkin roskien poistajaan, jossa saamme poistettua yli 90% kaikista roskista.

012.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lopputuloksena asiakkaan pihassa on edullinen, laadukas ja tarpeiden mukaan jalostettu polttopuukuorma, joten muistathan varastoida polttopuut oikein. Etuklapi ei vastaa asiakkaan varastoinnista.

008.jpg